top of page

Reviews en ervaringen

—  Moeder van zoon (11)

Michael maakt makkelijk contact met mijn zoon. Hij communiceert op een positieve en prettige manier. Zijn sessies worden duidelijk gepland en afgebakend. Bij elke afspraak is er een terugblik hoe het is gegaan en een korte overdracht van wat er gedaan en besproken is. Mooie balans tussen praten en doen, mijn zoon heeft er veel aan gehad.

Onze zoon had soms moeite om woorden te geven aan zijn gevoel. Hij heeft handvaten gekregen hoe hij zich kan uitspreken tegen anderen en hij heeft geleerd op meer om hulp te vragen. Michael heeft een veilige rustige vertrouwde omgeving gecreëerd om te oefenen en te leren. De handvaten hebben onze zoon zeer goed geholpen en doordat ze stapsgewijs werden aangeboden kan hij ze goed gebruiken in de praktijk.

—  Moeder van zoon (12)

Michael heeft een serieuze aanpak met juiste humor en lichtheid. Hij bouwt echt aan een band en breidt dan zijn aanpak uit. Sterk in de structuur, het vertrouwen geven, met goede afweging van uitdaging en ontspanning. Michael leest ons kind en denkt met ons mee, een perspectief dat vervolgens in samenwerking verrijkt.

—  Jurgen & Sofie

Michael is een ervaren PMT-er met veel kennis van autisme.  Hij biedt tijdens de begeleiding voorspelbaarheid en structuur en werkt op een speelse manier aan de persoonlijke doelen van onze 6 jarige zoon  (bijvoorbeeld jas & schoenen opruimen, zelfstandig spelen op eigen kamer, omgaan met emoties en samen spelen met zusje). Michael heeft een rustige uitstraling en door zijn creativiteit kan hij snel contact maken met onze zoon tijdens boze momenten. Ook creëert hij regelmatig met eigen input zoals een spel of meegebracht speelgoed mooie leersituaties. Voor ons als ouders is hij prettig in de omgang, staat open voor al onze vragen en biedt vele praktische tips voor een fijner gezinsleven. We hopen nog lang met Michael samen te werken.” 

Michael is een capabele, serieuze en gedreven psychomotorische therapeut. Hij kijkt per cliënt en soms zelfs per sessie wat er nodig is en speelt hier goed op in.

—  Marije de Jong, zorginstelling Buro Energiek

—  Yvonne & Friso

Michael is flexibel, geduldig, capabel en een fijne vent om mee te werken. Hij brengt een portie sportieve mannenenergie mee waardoor therapie ook voor jongens niet zijig maar gewoon fun wordt.

Mijn zoon van 17 jaar met autisme en ADHD kwam bij Michael met hyperventilatie en gevoelens van derealisatie en angst. Binnen een paar maanden leerde Michael hem hiermee om te gaan. Het gaf mijn zoon veel zelfvertrouwen te ontdekken dat hij zelf de regie had om de neerwaartse spiraal te doorbreken.

Ook hielp Michael mijn zoon tijdens de lockdowns dagstructuur te vinden en de moed erin te houden. Dat deed hij door wekelijks met hem te sporten buiten (bootcamp, fitness en mountainbiken) en planningen te maken. Michael kijkt altijd naar wat wél mogelijk is. Dat heeft mijn zoon er mede doorheen gesleept. 

—  Moeder uit Utrecht

—  Leerkracht groep 5, de Appelhof in Druten

Michael Taen worked with a group of special needs students at the ELG facility in Shanghai.

Michael introduced simple, but useful techniques on how to have a strong posture, reduce stress through breathing and how to maintain focused.

For our children these things can seem very abstract, but we have already used the focus techniques and they have proved very useful during class time.

Michael also introduced great techniques for handling stressful situations that might arise in our (teachers') daily lives.

Michael Taen has a calm and warm presence during his sessions. Children as well as adults feel relaxed and are easily engaged in his training.

 

Kind regards

 

Patrick Hoffmann, B.Ed

Academics Teacher

The Essential Learning Group

patrick.hoffmann@chinaelg.com

www.chinaelg.com

'Michael staat zelfverzekerd voor de groep en gebruikt veel fysieke werkvormen in zijn training. De training heeft een duidelijke structuur en opbouw.'

bottom of page